HääKello - Morsiuspukuja mittatilaustyönä ja morsiuspukujen muokkaus- ja korjausompelua Oulun seudulla

Hääpuvut mittatilaustyönä ja hääpukujen muokkaukset Oulun alueella.

Morsiuspuku mittatilaustyönä

Morsiuspuvun valmistus mittatilaustyönä on oiva vaihtoehto, kun haluat yksilöllisen, juuri sinulle suunnitellun ja täydellisesti sopivan puvun tärkeään päivääsi. Mittatilauspukuun voit poimia juuri ne parhaat palat kaikista upeista vaihtoehdoista. OMPELIMO Kellossa puvut suunnitellaan ja valmistetaan vuosien kokemuksella. Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä ompelimossa valmistetuista morsiuspuvuista.


Milloin?

Paras aika aloittaa morsiuspuvun suunnittelu ja valmistus on noin puoli vuotta ennen hääpäivää, jotta aikaa sovituksiin ja valmistukseen on varmasti riittävästi. Ompelimolla on tosin tehty pukuja myös erittäin pikaisella, muutaman viikon aikataululla, jos suuri pukukatastrofi iskee.


Hinta?

Mittatilausmorsiuspuvun hinta riippuu suuresti sen mallista ja materiaaleista. Puvun ompelun hinta on alkaen 550€, kankaiden hinnaksi tulee keskimäärin 175-300€, mutta näissä voi olla suuriakin vaihteluita puvun mallista riippuen. Ompelimon kautta on mahdollista tilata kankaat ja muut materiaalit morsiuspukuun, mutta voit myös itse hankkia haluamasi kankaat ja toimittaa ne ompelimolle.


Miten?

Palvelemme morsiamet ajanvarauksella, jotta saamme keskittyä pukuun ja morsiamen toiveisiin ihan rauhassa. Varaa aika ompelimoon puhelimitse, sähköpostilla tai Ota yhteyttä -sivun lomakkeella!